ВЕНИДОР Т

ВЕНИДОР Т

обл. Добрич
Каварна,
България
28.3389031
43.4345492
UserLikes
Име: ВЕНИДОР Т
Адрес: Каварна, обл. Добрич
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Текстилни изделия
Дейност:

Продажба на текстилни изделия

Ключови думи: венидор т, текстилни изделия, завеси, пердета, спално бельо

ВЕНИДОР Т

За нас

Фирма ВЕНИДОР Т ЕООД има удоволствието да предлага завеси и пердета, спално бельо, хавлиени кърпи, халати за баня и други текстилни изделия, предназначени за Вашия хотел, къща за гости, вила, ресторант, спа център и басейн. 

Нашите изделия са с гарантирано качество. Модерният дизайн и цветово разнообразие биха задоволили всеки изискан вкус. 

Фирмата изпълнява поръчки по задание и проект на клиента в различни цветови и дизайнерски решения. При желание от Ваша страна бихме могли да обзаведем мострена стая с избрани от Вас модели и цветови решения на интериора. 

При нас ще намерите богат избор на висококачествени платове за завеси, пердета и покривки, произведени в Словения, Италия и Турция. Изработваме Вашите завеси съобразно предпочитаните модели и конкретни размери, при заявено желание предлагаме подходящи аксесоари към тях. Доставка и монтаж на системи за окачване на завеси и пердета- релси и корнизи, разнообразие от модели и материали- метал, алуминий, дърво. 

Спалното бельо се изработва от сатен, хасе или ранфорс. По избор размери, цветове и модели чаршафи, пликове, калъфки за възглавници, олекотени завивки, шалтета, декоративни възглавници, надматрачни стелки и др. артикули. 

Изпълняваме индивидуални поръчки за хавлиени изделия с тъкано или бродирано лого с плътност от 400 до 600 г/ м2. Богатата цветова гама, както и възможността за многоцветен жакард с неограничен брой цветове и релеф са добра възможност за допълване и обогатяване на интериора в хотелските стаи и СПА центрове. 





 

Открийте ни в Google+