Продукти

Галерия







Сподели във Facebook





ИТАЛИАНСКИ ТЕКСТИЛ - ETERNO HOME

бул. Черни връх - 160
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: ИТАЛИАНСКИ ТЕКСТИЛ - ETERNO HOME
Адрес: София, бул. Черни връх - 160
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.eterno.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Текстилни изделия
Дейност:

Обзавеждане - италиански интериорен текстил за дома. Дизайнерски италиански завеси, дамаски, спално бельо, спални, кресла, дивани, халати, хавлиени кърпи.

Ключови думи: италиански памук, италиански завеси, италианско спално бельо, италиански текстил, италиански чаршафи

Колекции

Сполето, един град пропит от култура, в сърцето на Умбрия, с марката Mastro Raphael са подписани творения обогатени с италианските традиции, които отразяват страстта към красотата. Творческото пътешествие на марката започва именно от там и плътно следва своя основател Марио Арканджели, вече повече от 40 години облича домовете ни с неповторимата страст на художник.
Ако Mastro Raphael принадлежи към това време и използва най-новите технологии да тъче и изработва своите кувертюри, възглавници, пискюли, ...то неговото въображение често произхожда от архивите, от атмосферата на славното минало.
Всяка колекция е резултат от опита, любовта и грижата към всеки детайл както и внимателното проучване на фирмите, тъканите, цветовете и техните безбройни комбинации. Десените, които правят Mastro Raphael така неповторим са както в пастелната гама, характерна за традиционните италиански интериори от Тоскана, така и в ярки тонове, вдъхновени от дългогодишната привързаност на марката към морето и по-специално към цветовете на Сардиния.
Основният знаменател, под който са обединени най-новите колекции и декорации на Mastro Raphael е уникалната философия изградена от очарование и релакс, които представят най-изискания италиански стил в неговата съвършена светлина.
Навлизайки във всеки кът от дома ни, този специален творец знае как да възроди елегантостта на италианските традиции като я осъществи, показвайки пътя към високия стандарт на живот за предстоящия сезон пролет/лято 2008 с последните тенденции от сцените в Париж.
 
Открийте ни в Google+