Продукти

Галерия







Сподели във Facebook





ИТАЛИАНСКИ ТЕКСТИЛ - ETERNO HOME

бул. Черни връх - 160
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: ИТАЛИАНСКИ ТЕКСТИЛ - ETERNO HOME
Адрес: София, бул. Черни връх - 160
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.eterno.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Текстилни изделия
Дейност:

Обзавеждане - италиански интериорен текстил за дома. Дизайнерски италиански завеси, дамаски, спално бельо, спални, кресла, дивани, халати, хавлиени кърпи.

Ключови думи: италиански памук, италиански завеси, италианско спално бельо, италиански текстил, италиански чаршафи

Колекции

Сполето, един град пропит от култура, в сърцето на Умбрия, с марката Mastro Raphael са подписани творения обогатени с италианските традиции, които отразяват страстта към красотата. Творческото пътешествие на марката започва именно от там и плътно следва своя основател Марио Арканджели, вече повече от 40 години облича домовете ни с неповторимата страст на художник.
Ако Mastro Raphael принадлежи към това време и използва най-новите технологии да тъче и изработва своите кувертюри, възглавници, пискюли, ...то неговото въображение често произхожда от архивите, от атмосферата на славното минало.
Всяка колекция е резултат от опита, любовта и грижата към всеки детайл както и внимателното проучване на фирмите, тъканите, цветовете и техните безбройни комбинации. Десените, които правят Mastro Raphael така неповторим са както в пастелната гама, характерна за традиционните италиански интериори от Тоскана, така и в ярки тонове, вдъхновени от дългогодишната привързаност на марката към морето и по-специално към цветовете на Сардиния.
Основният знаменател, под който са обединени най-новите колекции и декорации на Mastro Raphael е уникалната философия изградена от очарование и релакс, които представят най-изискания италиански стил в неговата съвършена светлина.
Навлизайки във всеки кът от дома ни, този специален творец знае как да възроди елегантостта на италианските традиции като я осъществи, показвайки пътя към високия стандарт на живот за предстоящия сезон пролет/лято 2008 с последните тенденции от сцените в Париж.
В сърцето на Брианца, в Мариано Коменсе, северна Италия, Molteni твори и произвежда колекции текстил за дома, умерени и елегантни, създадени с необикновена грижа към детайла.
Molteni отделя голямо внимание на всеки етап от производството, от сурпвата материя до готовия продукт. Това е възможно, тъй като всички фази са ръководени и контролирани пряко: от преждата, използвана за изработване на плата, до кутията, в която елегантно са опаковани готовите чаршафи.
Цветът, лъскавината и качеството на плата се съчетават, за да покажат красотата на контрастите, на хармонията и така предлагат идеи и иновативни решения за декорацията и обзавеждането на дома. Специфичните плетки и конструкцията на тъканта, заедно с внимателния подбор на цветовете, съживяват колекцията на Molteni Home, като ви позволяват да украсите всеки кът от дома си с нюанси и цветови ефекти, които придават на познатата ви обстановка очарование и светлина. Спецификата на всеки плат: памук, лен, сатениран памук, коприна, както и неговата същност даряват с усещания и емоции онзи, който им се наслаждава отвъд обикновената ежедневна употреба.
Molteni Home допълва колекцията си от спално бельо с безбройни предложения за аксесоари: стандартни и къси одеала от чиста вълна, мохер и кашмир са сътворени и произведени, за да увеличат удоволствието да сте си вкъщи; колекцията от хавлиени кърпи и хавлии са един идеален завършек на банята; стандартни и тесни покривки за маса изработени от новаторски материи и цветове, за да облекат вашата маса, отговаряйки на най-изтънчения вкус.
Деа твори за дом обитаван, но изискан, елегантен, но винаги уютен.
Без значение дали за спалнята, банята или масата, всички продукти на Деа притежават общи характеристики: лесно хармониране (смесване и съчетаване), което е подходящо за всеки сезон.
В магазините на Деа можете да намерите сдържани, пастелни и изискани нюанси, декоративни апликации, бродерии и други фини детайли от колекциите, които предлагат безкрайни възможности за елегантен стил.
Деа използва само най-деликатните материи и се отличава с ненадминато майсторство от древни времена. Всеки един продукт е ръчно скроен до последното парче плат и изгладен на ръка, за безпогрешно спретнат вид, ушит по поръчка.
Деа употребява само най-скъпите естествени тъкани, подбрани от вековните традиции в текстилното производство на Тоскана: сатенен жакард, лен, коприна, органза и перкал, които гарантират трайно качество на тези подарени спомени. Традицията за качество и майсторство, създавана и развивана във Флоренция през вековете все повече се усъвършенства, за да доведе флорентинските продукти до върхова световна слава.
Изключителни материи се комбинират със специални бродерии и апликации от скъпи дантели, ръчно изработени и висококачествени тъкани със свеж и романтичен вид за по-интимна обстановка вкъщи.
 
Открийте ни в Google+